Endre Lund Eriksen er invitert med i et prestisjeprosjekt i regi av International Children´s Literature Hay festival. Arkivfoto

Plukket ut til europeisk prestisjefestival

Hay Festival er en årlig litteratur- og kunstfestival som arrangeres i Wales. Avleggeren International Children´s Literature Hay festival arrangeres i Aarhus i Danmark for 39. året til høsten. 

Til festivalen er i alt 40 barnebokforfattere fra hele Europa invitert til å skrive ny litteratur. Blant dem Endre Lund Eriksen fra Bodø, som nå bor i Tromsø. 

Han er en av i alt tre norske forfattere som skal delta i prestisjeprosjektet, skriver festivalen i en pressemelding. 

Forfatterne som skal delta er plukket ut av en jury. De skal skrive en antologi under temaet journey. Hostoriene skal samles i to antologier som både skal gis ut på engelsk og dansk, og illustreres av en lang rekke anerkjente illustratører, heter det i pressemeldingen. Under selve festivalen i oktober samles forfatterne i Aarhus, der de blant annet skal møte leserne gjennom seminarer og skrivekurs for barn og unge. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.