Vegar Norheim tar i innlegget sitt opp problemet med at mange kunder ikke klarer å skille mellom de ansatte på Rema-butikkene og ledelsen i Rema og i Mack når de skal gi uttrykk for sin frustrasjon over den pågående konflikten mellom de to konsernene. Illustrasjon: Preben Hunstad

Les den Rema 1000-ansattes innlegg: – Vi føler at folk hater oss og ser på oss som banditter

Jeg jobber i REMA 1000 og er stolt av arbeidsplassen min!

Vanligvis holder jeg en lav profil i samfunnsdebatter, men føler denne saken trenger en ny vinkling...

Dette sier jeg i lys av siste dagers drittkasting mot Rema i media og på facebook.

Jeg forstår at debatten rundt Mack og Rema engasjerer det norske folk, og da særlig her i nord.
Jeg vil ikke ta stilling til saken her, om hva som er rett eller galt, sant eller løgn...

Det jeg vil si noen ord om er måten debatten føres og hvordan folk oppfører seg i sosiale medier.

Vi er mange tusen som hver dag går på jobb i en Rema butikk rundt om i det ganske land. Vi er stolte av jobben vår og vi trives med det vi gjør.

I dag var det ikke så veldig kult å sto opp for å gå på jobb, ikke etter alt jeg har lest i kommentarfeltene i helga.
Rema er no dritt, elendige folk som jobber der, boikott idiotene, vi klarer oss bedre uten Rema, osv osv, dere skjønner tegninga...

Det er ikke vi i butikkene som har laget oppstyret, dette ligger mange nivå over det vi påvirker til daglig. Kan nok garantere at det er ingen som vil Mack til livs i en eneste Rema butikk i Norge.

Likevel må vi lese at våre venner og kjente kaster dritt om oss på nettet, at mennesker man trodde en kjente snur ryggen til. Mine kolleger hadde fått mye ubehagelig servert i løpet av helga, og ikke alle syntes det var godt å treffe folk i dag.

I små bygder i nord blir denne debatten fryktelig personlig, og mange henger seg på debatten og fyrer løs den ene salven etter den andre, uten tanke på hvem det egentlig rammer til slutt.

Det er mange måter å uttrykke sin misnøye på, den beste er å delta saklig og ryddig i debatter som går, samtidig som en har i bakhodet at en kanskje må stå for det en har sagt eller verre, skrevet på nett!!

Slik som situasjonen er akkurat nå, så føler vi som jobber i Rema at jobbene våre er i fare, folket hater oss og vi er de verste bandittene i hele Norge.

Tenk litt på oss som jobber i Rema, vi er mennesker med følelser vi også.
Vi prøver bare å gjøre så godt vi kan hver dag på jobb...

Vi jobber i REMA 1000, og vi er stolte av det.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.