Det skal være Scandic og Choice som nå konkurrerer om å få drive hotell på tomta som skal huse Stormen Hotel & Living plus. Arkivfoto

Disse to kjedene kjemper om å drive tårnhotell i Bodø

Etter det Bodø Nu erfarer er det to hotellkjeder som er med i siste runde av forhandlingene om å få drive det planlagte hotellet på tomta mellom Radisson Blue og Norrøna hotell.

LES MER: Dette blir Bodøs nye storhotell.

Signerer kontrakt i vinter

De to kjedene skal være Scandic, som fra før driver Scandic Havet og Scandic Bodø, og Nordic Choice, som driver Clarion Collection Hotel Grand Bodø.

Det er Corponor som står som utbygger av tomta, som skal huse hotellet som har fått navnet Stormen Hotel & Living plus.

– Jeg har ingen kommentar til dette. Vi er i forhandlinger med to aktører, men regner fortsatt med at det vil ta et par måneder før vi er klare til å signere kontrakt, sier Roy B. Nilssen i Corponor til Bodø Nu.

LES MER: Nå kjemper to hotellkjeder om dette prosjektet.

Slik blir lobbyen i det nye signalbygget. Illustrasjon: Voll Arkitekter

Byggestart i år

Høyhuset på i alt 16 etasjer skal inneholde hotell fra første til 9. etasje. og leiligheter fra 10. etasje til toppen. Hotelldelen av bygget blir på rundt 150 rom, fordelt på de ni etasjene. 

– Men det er fortsatt mye som skal på plass før prosjektet er klart, sier Nilssen.

Prosjektet har en kostnadsramme på mellom 300 og 350 millioner kroner og Nilssen har tidligere uttalt til Bodø Nu at han forventer byggestart i løpet av første halvår 2017.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.