Sissel Bjerke Nordvik får besøk av Morgenklubben på onsdag. Foto: Arkiv/Radio Norge

Sissel får en hel radiosending hjem i stua

 Førstkommende onsdag slukkes FM-nettet i Nordland, og i den anledning er en rekke radiostasjoner på plass i Bodø for å markere den historiske dagen.

Blant dem er Radio Norge, som fra klokken seks på morgenen skal sende direkte - fra kjøkkenbordet til Sissel Bjerke Nordvik og Alexander Nordvik i Bodø.

Med på laget er Øyvind Loven, Annette Walther Numme og Geir Schau. 

– Vi ønsker hundretusenvis av lyttere velkommen hjem til Radio Norge hver morgen, og da er det kjempehyggelig når de ønsker oss velkommen hjem til seg slik at vi kan samles rundt kjøkkenbordet og bli bedre kjent med folk, sier Loven.

 I hele romjulen og frem til i dag har Radio Norge oppfordret lyttere i Bodø til å ønske dem velkommen hjem til seg, og valget falt til slutt på Sissel Bjerke og Aleksander Nordvik som bor i Bodø.

– De virker som en varm, inkluderende og morsom familien, som vi gleder oss til å besøke på onsdag, sier Geir Schau.

– Vi sitter jo vanligvis tre stykker alene i et studio, så det er alltid morsomt å komme hjem til folk å sitte sammen med de som hører på.

 Morgenklubben regner med fullt hus hos familien Bjerke Norvik, da de har invitert venner og kjente på frokost under sendingen som varer fra seks til ni.

I tillegg har Radio Norge med seg Halvdan Sivertsen og Terje Nohr som skal spille for alle Morgenklubbens lyttere.

– Det blir en vanlig morgensending hvor folk blir oppdatert på dagens hendelser, masse god musikk og underholdning. Vi vil at du skal starte dagen med et smil, sier Annette Walther Numme, som begynte i Morgenklubben i fjor høst.

Samtidig lover de tre noen overraskelser til de som hører på neste onsdag, og spesielt til familien Bjerke Nordvik.

– Vi har noe på lur, sier Loven.

– Det skal lønne seg å ønske Morgenklubben velkommen hjem.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.