Det omfattende tyveriraidet er nå oppklart. Illustrasjonsfoto: Arkiv

Stjal kebabkutter, kjøttkvern, pizzaovn, mopper og kasseroller

Opplysningene om de omfattende tyveriraidene kommer fram i et forelegg fra Politiet i Salten. Mannen som er bøtelagt er bosatt i Oslo, og var flere runder i distriktet i 2012 og 2013.  

Det omfattende tyveriraidet startet i juni 2012: Da var der anleggsplassen der Bodø storsenter var under oppføring som ble besøkt. I innbruddet ble det blant annet stjålet verktøy tilhørende Skanska AS.

I september og oktober samme året var det flere lokaler i Hunstadringen som ble offer for tyveri. Der ble det blant annet stjålet kjøttkvern, kebabkutter og en pizzaovn. 

Neste tyveriraid skjedde i november 2013. 

Også på Kistrand i Fauske kommune, på Langstranda, Vestvatn grendehus, på Sørarnøy i Gildeskål og flere andre steder i Bodø ble det gjort innbrudd. Blant annet har tyvene tatt en tilhenger tilhørende Max Mat, en vinkelsliper samt en rekke gjenstander, utstyr og verktøy fra en lang rekke bedrifter. 

I alt beløper tyveriene seg til store summer. 

Mannen som nå har fått sin straff, er ilagt en bot på 10.000 kroner. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.