Vetle Eck Aga måtte på kort tid pakke sakene sine og reise på A-landslagssamling. Foto: Arkiv

Stjerneskuddet ble hentet til landslaget i all hast

– Vi i Bodø Håndballklubb er ekstremt stolte over å ha veldig mange gode spillere i stallen, sier Vera Arntsen, daglig leder i Bodø Håndballklubb.

23-åringen som er en sentral spiller i BHK-stallen var ankommet Lofoten, og hadde slått seg til ro da telefonen ringte.

I all hast ble han kalt inn til A-landslagssamling, og måtte på få timer komme seg avgårde. Det gjorde imidlertid ikke noe for håndballtalentet.

 – Det var en morsom opplevelse selv om den var kort. Jeg fikk sjansen til å møte de aller beste, og jeg synes at det gikk fint, sier Aga, og legger til:

– Tempoet var noe høyere, og spillerne var en del bedre enn de jeg vanligvis møter, men det gjør ikke noe så lenge man er på nivået sitt.

LES OGSÅ: Disse bodøguttene kan bli historiske

Sammen med Endre Langaas er Aga for tiden samlet med rekruttlandslaget i Skien, og Arntsen forteller at BHK for tiden har flere spillere ute på landslagsoppdrag.

– Akkurat nå har Bodø Håndballklubb mange spillere ute på landslagsoppdrag. Preben Egeli er for tiden i Strömstad i Sverige sammen med LM98-laget, og i tillegg er vår hovedtrener Børge Lund på treneroppdrag med A-landslaget, sier den daglige lederen.

LES MER: Eck Aga: – Dette er en barndomsdrøm i oppfyllelse

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.