Synne Marie Tømmerberg (25) er Stormens nye markedskoordinator. Foto: Markus André Jensen

Synne (25) danket ut 20 andre søkere til Stormen-jobben

Bodøjenta Synne Marie Tømmerberg (25) er siste tilskudd til staben ved Stormen Konserthus KF.

Blant 21 søkere skilte hun seg nok ut til å sikre seg jobben som markedskoordinator. Hun skal dermed jobbe tett med nytilsatt salgs- og markedssjef Andreas Førde, for å legge strategien som skal gjøre konserthuset enda mer synlig i tiden fremover.

Stort potensial

– Jeg har jobbet her i ett og et halvt år, litt i resepsjonen, litt som vakt og litt i bar, så jeg er blitt godt kjent med Stormen. Jeg mener det er et stort markedspotensial her, og at byggene har vært med å bidra til at byen har vokst de seneste årene, sier Tømmerberg. 

Hun er utdannet i London, der hun tok en Bachelor of Arts i film fra University of Roehampton, i tillegg til at hun har jobbet med både film og foto. 

Den bakgrunnen tar hun med seg inn i sin nye jobb.

– Jeg tror jeg får bruk for den kompetansen, ja. Det blir viktig å fremme det utrolig varierte tilbudet Stormen har. Det er veldig mange forskjellige folk som kommer hit, så min jobb blir å bidra til å få synliggjort det som skjer her.

Overrasket

Tømmerberg danket altså ut 20 andre søkere til jobben. 

– Det faglige nivået var meget høyt, sier konserthusdirektør Rolf-Cato Raade om søkerne.

Bodøjenta innrømmer at hun ble overrasket da hun fikk beskjed om at jobben er hennes.

– I stillingsutlysningen så jeg at en del av de kvalifikasjonene jeg har på min cv ble etterspurt. Men ja, jeg ble overrasket. Det er veldig artig og spennende å få denne sjansen.

1. mai flytter hun på seg noen etasjer, og går over i sin nye stilling. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.