Bodøartisten Arcane Station klar med ny video. Foto: Knut Aaserud

Thomas satser på musikkdrømmen fra Vadsø - klar med ny video

Den vadsøbosatte bodøværingen Thomas Pettersen, alias Arcane Station, slapp i august 2016 sin tredje singel, "Let Them Fall" sammen med Marianne Hekkilæ.

Den ble spillelistet på blant annet NRK P3 i flere uker. Og nå kommer musikkvideoen.

Den er regissert av amerikanske Christopher Meyers, og fikk sin premiere den 5. januar på det popkulturelle nettstedet 730.no.

– Videoen har en bittersøt stemning som kler låta. Det er med glimt i øyet, men det underliggende temaet er jo alvorlig. Og låta i seg selv er tematisk sett mørk, men samtidig med et oppløftende budskap, så jeg synes videoen balanserer dette på en veldig kul måte, sier Pettersen.

"Let Them Fall" gikk etter utgivelsen rett inn i radiorotasjon hos NRK P3, og i Spotifys offisielle "Discover Weekly"- og "Release Radar"-lister, samt deres "New Music Friday" i både Sverige og Danmark.

Med sin debutsingel "Make Me a Bird" ble Arcane Station i 2015 spillelistet på NRK P3, NRK P1 og en rekke andre radiostasjoner i hele landet.

Den markerte seg også sterkt i Skandinavia forøvrig, og har per dags dato blitt streamet over 2,5 millioner ganger.

I 2016 ble han nominert i kategoriene "Årets gjennombrudd" og "Årets verk, populærmusikk" (for "Make Me a Bird") til den nasjonale Musikkforleggerprisen.

(Basert på pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.