Omsetningen til Anna´s Gatekjøkken økte med en halv million kroner i fjor. Foto: Mariell Tverrå Løkås

Tjener fett på sultne nattevandrere

Gatekjøkkenet ble i 2015 kjøpt av brødrene Kawe og Blend Horori, som eier halvparten av aksjene hver. Men Annas Gatekjøkken har vært i familien Horori siden 2008.

Fine tall hele veien

Siden starten har pila gått bare oppover for det populære gatekjøkkenet: I fjor omsatte Annas Grill AS, som selskapet heter, for 9.561.479 kroner. Resultat før skatt endte på 506.326 kroner. Det er en økning i omsetning på en halv million kroner fra året før. Men resultatet ble noe lavere enn i 2015, da resultat før skatt ble 872.000 kroner. 

– Vi er veldig fornøyd med året som gikk. Vi arbeider hardt, og det gir resultater, sier Blend Horori.

Han er styreleder i selskapet, mens broren Kawe er daglig leder. Tidligere ble gatekjøkkenet drevet av Slikkepotten AS, eid av Serbest Horori, som også er en av brødrene Horori. 

– Vi tok over ansvaret 1. januar i fjor, sier Blend. 

Familiebedrift

Selskapet har i alt rundt 20 ansatte, fordelt på rundt ti årsverk. Lønnskostnadene i fjor endte på drøyt 3,8 millioner kroner. 

– Det er i helgene vi har aller mest trøkk. Natt til søndag er vi som regel fire-fem stykker på jobb, sier Horori. 

I tillegg til de tre nevnte brødrene, står også flere andre familiemedlemmer på lønningslista. 

– Det blir mange arbeidstimer i løpet av et år. Vi har aldri reist noe sted sammen som familie. Vi er nødt til å være tilgjengelige alltid, sier Horori og ler. 

Trøkk i Bodø

Det er hamburgeren på vei hjem fra utelivet Annas er kanskje aller mest kjent for. Men også turistene har oppdaget stedet, som har åpent nær sagt døgnet rundt. 

– Det har vært mye trøkk i Bodø i det siste. Byen er blitt større. Selv om det er på natta i helgene det er mest pågang, merker vi at besøket er godt også ellers i uka, sier Horori. 

Som ikke har planer om å gjøre de store endringene etter å ha vært i førersetet i et drøyt år. 

– Nei, Annas har vært her i mange år, og skal fortsette å være et sted for alle. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.