Newsec-gjengen satser på fortsatt vekst. Fra venstre: Magne Vindvik, Kenneth Ovesen, Jan-Egil Haraldsvik, Geir Grotnes-Johansen, Stig Henriksen. Foto: Markus André Jensen

Magnes firma ble tre ganger så stort - på et drøyt år

Daglig leder Magne Vindvik i Newsec Nordland AS har gått fra to ansatte til fem ansatte på et drøyt år. Før 2017 er omme vil eiendomsforvalteren telle seks mann.

Unike

– Vi har fått mer å gjøre, enkelt sagt. Og folkene vi har rekruttert har resultert i at vi har fått enda mer å gjøre, sier Vindvik.

Newsec Nordlands forretningsmodell er enkel, men omfattende: Firmaet skal skape merverdi for byggeiere, ved å bistå med alt fra teknisk drift til tilpasning av bygg for leietakere.

– Vi gjør egentlig alt fra å koste fortauet til å sette opp vedlikeholdsbudsjett og sørge for at bygget ikke forfaller, men heller oppgraderes, sier Vindvik.

– Spekteret i det vi tilbyr gjør oss unike.

Uforløst potensial

Per nå forvaltet Newsec Nordland cirka 50.000 kvadratmeter eiendom i Bodø og Salten. I tillegg bistår firmaet med rådgivning overfor en større eiendomsaktør – nok et bein å stå på.

– Det betyr at vi som jobber her, litt flåsete sagt har 10 forskjellige hatter på hylla. Vi må gjøre litt av alt. Derfor ser jeg først og fremst etter hva folk er laget av når vi rekrutterer, sier Vindvik.

– Med en så kraftig vekst på kort tid må vi nesten spørre: Hvor store skal dere bli?

– Jeg tror jeg nøyer meg med å si at det definitivt ligger et marked her som ikke er tatt ut.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.