Thomas LItangen spontanflyttet til Henningsvær for å finne seg selv. Nå har han solgt rubbel og bit av billetter til festivalen han har startet. Arkivfoto.

Trevarefesten utsolgt på 20 minutter

Den nye festivalen skal arrangeres utenfor Trevarefabrikken i Henningsvær 24.-26. juli 2017. 

Initiativtakerne bak arrangementet er Sondre Justad, Andreas Hjelle og Thomas Litangen – sistnevnte kjent fra Kråkesølv.

LES MER: Kråkesølv-Thomas starter festival i Henningsvær.

– Alle billettene gikk

Man kan trygt si at Trevarefesten fikk en pangstart. Salgsstart var klokka 12, og de 500 billettene gikk som en røyk.

– Det tok under 20 minutter. Alle billettene gikk med en gang. Og det er veldig mange som ikke fikk tak i billetter, som er ute på facebook og vil kjøpe billetter, sier festivalsjef Thomas Litangen til Bodø Nu.

Han er ikke så rent lite overveldet over responsen han har fått.

– Det er så gøy. At man kan sitte her i lille Henningsvær og skape noe som kan engasjere folk i hele landet. Folk fra hele landet ønsker å være med på dette sommereventyret.

LES MER: Gir seg på topp - igjen.

 Ingen vet hva de får

Noe av det mest spesielle med festivalen er at den skal arrangeres for første gang i sommer. Festivalkomiteen har heller ikke signet et eneste band enda.

– Vi har ikke sluppet En eneste artist enda. Det er jo ekstra artig, at folk løper og kjøper billetter selv om de ikke vet hvem som kommer. Men planen er å slippe noen artister veldig snart, forsikrer Litangen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.