Kvinnen spyttet den ambulanseansatte i ansiktet. Nå må hun i fengsel. Illustrasjonsfoto: Arkiv

Kvinnelig student må sone etter vold mot tjenestemenn

Først spyttet, sparket og slo hun en ambulansearbeider. Deretter spyttet hun på en politibetjent.

Nå er kvinnen i 20-årene dømt til 21 dager i fengsel. 

Les mer: Spyttet, slo og sparket ambulansemannen som skulle hjelpe henne

Skjedde i fylla

Den første hendelsen skjedde om natten 31. juli utenfor utestedet Sydøst. 

Kvinnen har forklart at hun drakk alkohol på et vorspiel. Deretter dro hun på byen, der hun fikk blackout. Ambulansen ble tilkalt, og i den forbindelse skal kvinnen ha sparket og slått den ene ambulanseansatte, i tillegg til at hun spyttet vedkommende i ansiktet. 

Den andre hendelsen skjedde 1. mars i år. Også denne gangen var kvinnen beruset. Da ble politiet tilkalt til utestedet UFO på Mørkved med beskjed om at en kvinnelig gjest var utagerende. I celledelen i politiets patruljedel spyttet kvinnen på en politistudent som var sammen med henne. 

Deretter ble kvinnen innbragt i arresten. 

Dømt til fengsel

Kvinnen er heltidsstudent og ikke tidligere domfelt. I retten forklarte kvinnen at hun har utfordringer med alkohol og trenger hjelp med dette, men dette tok ikke retten hensyn til i straffeutmålingen. 

Tiltalte erkjente de faktiske forhold, selv om hun ikke kunne huske at det hadde skjedd. Kvinnen ble ikke idømt saksomkostninger, men til ubetinget fengsel i 21 dager. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.