I går døde en mann i 30-årene, i en ulykke i alpinanlegget i Misvær. Foto: Vestvatn alpinanlegg

Vestvatn-sjefen: – En ung familie ble rammet av en ufattelig tragedie

Det ble en dyster dag i Vestvatn alpinanlegg i Misvær i går.

Med en liten times mellomrom ble to menn som gjestet anlegget rammet av ulykker. Den ene kjørte i et tre og ble erklært død på stedet, den andre kjørte ut av løypa og måtte fraktes til Tromsø senere på dagen.

Verst tenkelig utfall

Vestvatn alpinanlegg-sjef Ken Ludvigsen uttalte seg i går på sin egen Facebook-profil.

– I dag har det vært en veldig spesiell dag i Vestvatn alpinanlegg. En person er sendt til sykehuset for behandling, og en person har forulykket med verst tenkelige utfall.

– En ung familie ble rammet av en ufattelig tragedie i alpinanlegget. Våre tanker og dypeste medfølelse går til den nærmeste familie, pårørende, venner og kolleger av den omkomne, skriver Ludvigsen.

Han opplyser at helsepersonell som var gjester i anlegget raskt var på stedet og bisto. Ambulansepersonell og SeaKing var også der etter kort tid, men livet til mannen i 30-årene sto ikke til å redde.

Åpner i dag

– Politiet har rutinemessig undersøkt skadestedene og intervjuet vitner, helsepersonell og vakter i anlegget. Etter samråd med politiet åpnes bakken for ordinær drift i morgen, søndag 5. mars. Nordland politidistrikt vil bistå publikum ved spørsmål.

Anlegget vil holde åpent i dag, mellom 10 og 16.

– Vi er alle preget av dagens hendelser og vil takke alle som bisto i redningsarbeidet samt publikum som viste stor respekt i en svært krevende situasjon.

Ulykkesstedet til den omkomne vil bli markert med lys og blomster fra søndag 5 mars, skriver Ludvigsen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.