Per-Inge Johnsen

166 helt spesielle Roma-fans får gratis-billetter av klubben

I fjor høst gikk Roma på en grusom, og uforglemmelig smell i Bodø. Nå forsøker klubben å gjøre opp for seg.

For 166 Roma-fans hadde nemlig tatt turen til Bodø for å se sitt elskede AS Roma feie over Glimt i Conference Leagues gruppespill. Men slik gikk det nemlig ikke. 

Kjetil Knutsens menn valset over det italienske storlaget, og José Mourinhos menn ble statister på kunstgresset i nord. I tillegg klarte Glimt å karre til seg ett poeng på bortebane. 

Italienerne fikk det tøft i kvartfinalene mot Glimt, der sistnevnte vant den første kampen 2-1 på hjemmebane. Til slutt måtte nordlendingene gi tapt mot Roma i den andre kampen. Det endte med 4-0, og 5-2 sammenlagt. Roma tok seg hele veien til finalen i Conference League, og nå ønsker de å gi noe tilbake til supporterne sine. 

Ifølge velinformerte ESPN, får de 166 supporterne som tok seg til Bodø i fjor, gratis inngang under finalen mot nederlandske Feyenoord. Finalen går i den albanske hovedstaden Tirana 25. mai. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.