Heller ikke i dag ble det poeng for BHK. Nå virker nedrykk fra Eliteserien nærmest uunngåelig. Foto: Roar Wiik

18 minutter med spenning – så var det slutt

Skrevet av Sindre Kolberg
17.02.2019 20:35

BHK fikk bank av serieleder Elverum.

BHKs tunge sesong fortsetter. Riktignok hadde nok få turt å håpe på poeng i bortemøtet med serieleder Elverum, men å se laget sitt være fullstendig sjanseløse er aldri godt for folk med blått og gult hjerte.

I kveldens kamp startet det fint for bodøværingene. Etter 18 minutters spill var stillingen 11-10 favør Elverum, og med det en ganske jevn kamp. Derfra og ut sa det imidlertid stopp.

Det som har vært BHKs store forse gjennom hele sesongen, forsvarsspillet, begynte igjen å hjemsøke Børge Lund & co. Hjemmelaget fikk slippe alt for lett til, og kunne med det banke baller inn bak Simon Sejr Jensen i målet.

Til pause var stillingen 17-13. Og i andre omgang skrudde hjemmelaget virkelig på turboen.

For selv om de spilte store deler av omgangen med andrerekka på banen, viste Elverum hvorfor de er landets beste håndballag om dagen. Fra BHKs Djekic satte inn 27-19 etter 46 minutters spill, tok det 11 minutter før gjestene igjen fikk nettsus.

Da hadde Elverum til gjengjeld scoret fem.

Erlend Sund satte inn 33-20 to og et halvt minutt før slutt, men kunne bare pynte på sluttresultatet. Det ble nemlig 35-21 til slutt.

Dermed fortsetter BHKs ferd mot 1. divisjon, på en dag hvor også klubbens andrelag fikk en stri tørn. De røk 45-27 borte mot Fjellhamar i 2. divisjon.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.