Family Sports Club må permittere en stor mengde ansatte. Foto: Stamina

1900 ansatte i Family Sports Club permitteres – men ett tilbud opprettholdes

Skrevet av Pressemelding
16.03.2020 16:05 - OPPDATERT 16.03.2020 18:02

– Gjennom dette kan Family Sports Club og medlemmene bidra til å redusere ventetiden for å få kontakt med fastlege, legevakt og/eller offentlige helsetjenester.

Family Sports Club er, i likhet med alle landets treningssentre, hardt rammet av situasjonen knyttet til koronaviruset.


MÅTTE STENGE

– Torsdag forrige uke ble vi pålagt av myndighetene å stenge alle våre treningssentre. Vi har full forståelse for at slike tiltak er nødvendig, også i vår bransje, i den situasjonen landet er i. Som følge av nedstengingen ser vi oss dessverre nødt til å permittere 1900 av våre ansatte. Det er med tungt hjerte vi gjør dette, men det er et nødvendig grep for å sikre arbeidsplassene.

Det skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Permitteringsvarsel ble sendt ut fredag 13. mars og ansatte blir permittert fra mandag 16. mars.


OPPRETTHOLDER TILBUD

– Family Sports Club sin helsesentral (Frisk-Sentralen) berøres ikke av permitteringene og styrker i stedet bemanningen for å møte det økende behovet. Vi gir nå alle våre medlemmer fri tilgang til våre videoleger.

– Gjennom dette kan Family Sports Club og medlemmene bidra til å redusere ventetiden for å få kontakt med fastlege, legevakt og/eller offentlige helsetjenester. Dette vil også redusere smitterisikoen da man ikke må møte fysisk hos lege. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.