Foto: Andreas Sandnes Olsen

240 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus - fem i Bodø

Mandag var 240 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på ni pasienter fra dagen før.

Ifølge Covid-19-status ved Nordlandssykehuset er det fem pasienter som er innlagt i Bodø for koronasmitte. Når disse har blitt innlagt er det ingen oversikt over. 

Det er totalt 113​ som har vært innlagt i Bodø totalt siden korona kom. 

Tolv i Helse nord

I hele Norge er det 79 av de 240 pasientene som ligger på intensivavdeling, og av dem får 55 respiratorbehandling.

Det er fire flere på respirator og tre flere på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt mandag.

154 av koronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, 48 er innlagt i Helse vest, 26 er innlagt i Helse Midt-Norge, og tolv er innlagt i Helse nord.

58 av pasientene på intensivavdeling er innlagt hos Helse sør-øst, 15 er innlagt hos Helse vest, fire er innlagt hos Helse nord, og to er innlagt hos Helse Midt-Norge.

Koronasmitte hittil

Siden februar 2020 har 512.393 personer fått påvist koronasmitte her i landet, viser mandagens foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS), det skriver NTB.

Hittil i 2022 har 876 smittetilfeller blitt påvist i Bodø. Siste registrerte smittetall var mandag 17.januar og da var det påvist 17 smittetilfeller siste døgn. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.