Hengekøye har blitt mer og mer populært. Foto: Nytelse.no

6 av 10 nordmenn vil prøve utendørs sex i sommer - dette er sexologens tips

Utendørs sex er noe 6 av 10 nordmenn vil ha, viser en sexundersøkelse utført for Nytelse.no. Samtidig har salget av hengekøyer skutt i taket denne våren. Dette melder de i en pressemelding.

Ønsker sex i det fri

Utendørs sex i det offentlige er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57% kunne tenke seg å ha sex i det fri.

Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda følger hakk i hæl på listen.

– Det er ikke overraskende at såpass mange ønsker å ha sex i det fri. Dette er en av de mest vanlige fantasiene hos kvinner og menn. I tillegg ser vi at folk handler vibrerende truser med fjernstyring som aldri før, så det ser ut til at det norske folk er klar for utendørs nytelse i sommer, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Saken fortsetter under bildet.

Foto: Nytelse.no

Et par ting man bør tenke på

Om du er en av de som planlegger å ha utendørs sex, bør du tenke deg litt om. 

– Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer, advarer Ebbestad, og kommer med følgende tips:

1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt på jenter.

2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.

[annonse]
3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.

4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.

5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.

6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.

7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.

8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.