750 briter kommer til Bodø - dette skal de gjøre

MS Borealis kommer til Bodø i morgen 26.november.

 – Vi kan med glede melde at det kommer et cruiseskip på besøk 26.november. Det er MS Borealis fra Fred. Olsen Cruiselines som anløper Bodø, sier cruiseansvarlig Carina Dreyer Salater i Visit Bodø. 

MS Borealis´ gjester er engelskspråklige, hovedsakelig briter, men også noen irer. De skal ligge til kai i Bodø fra klokken 06.00 til klokken 18.00 og det er rundt 750 passasjerer ombord.

– Gjestene fra Borealis skal på fire ulike organiserte utflukter rundt i Bodø. Disse utfluktene går til Saltstraumen, på bysightseeing, til Norsk Luftfartsmuseum og på kystvandring fra Løp til Ausvika.

Totalt skal 250 passasjerer på utflukt; fordelt på 13 busser. Utfluktene er godt spredt utover dagen. Øvrige passasjerer har mulighet til å utforske byen på egen hånd.

– Smittevernregler tas svært nøye på skipet og de kjører derfor med redusert kapasitet på antall passasjerer. De har også satt et maksimum antall på 25 personer per utflukt/buss. De som drar i land er testet på forhånd og de som er på organisert utflukt må holdes samlet og unngå kontakt med andre under hele utflukter, opplyser Salater.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.