Ola Solbakken er for tiden på landslagssamling. Foto: Emilie Holtet / NTB

Åpner opp om hvorfor han forlot Roma

Under ett år etter at han signerte for Roma, ble Ola Solbakken presentert for ny klubb.


Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren forlot gratis til fordel for Roma ved årsskiftet. I Roma har han vært litt inn og ut av laget, og tidligere i sommer ble det spekulert rundt et klubbskifte. 

Like før overgangsvinduet stengte ble Ola Solbakken presentert som ny Olympiakos-spiller. Nordmannen er lånt ut i et år, og den greske klubben har opsjon på kjøp. 

Ifølge Solbakken selv ønsker Roma-trener Jose Mourinho å hente kantspilleren tilbake neste sommer, men da må Solbakken levere varene. 

– Roma og jeg ble enige om at jeg trenger å spille. Sånn situasjonen er nå - der klubben hentet nye spillere - var det størst sjanse for å få spilletid et annet sted, forteller Solbakken i et intervju med Dagbladet

Olympiakos skal lenge ha vært interessert i å hente Solbakken, og det var derfor ikke tilfeldig at han valgte klubben. 

– Klubben har vært på banen lenge. Dette er ikke noe som ble gjort i siste liten, forteller 24-åringen til avisen. 

Han forklarer videre til Dagbladet at Mourinho og co. kan være interesserte i å få kantspilleren tilbake neste år. 

– Jeg har fått flere signaler om det motsatte. En sesong med spilletid - og jeg kan komme tilbake. Vi mener at det er best å få spilletid. Så er planen å komme tilbake til Roma etter dette, sier Solbakken.

Olympias leder serien i Hellas. De står med full pott etter tre spilte kamper. I høst deltar de også i gruppespillet i Europa League. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.