Therese Strand i Koment tilbyr Roma-tur i samarbeid med Bodø Nu.

Nå inviterer Therese og Bodø Nu til å oppleve Glimts eventyr i Roma

I forbindelse med at Bodø/Glimt har gått videre i gruppespill i Europa, inviterer Koment til Roma-tur 3. - 5.november, i samarbeid med Bodø Nu.

– Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve Glimt mot Roma, og nå inviterer vi til tur i samarbeid med Koment. Det er en kjempemulighet til å følge Glimt på bortebane i Europa, og ikke minst få oppleve den fantastiske byen Roma, sier Ståle Pettersen, daglig leder i Bodø Nu.

– Stor pågang

Koment er et eventbyrå som tilbyr alle typer gruppereiser og firmaturer gjennom deres reisebyrå. Deres spesialitet er turer til idrettsarrangement både som spiller og tilskuer. 

På denne turen tilbys det direktefly tur - retur Bodø, to netter på sentrumshotell i Roma, samt transport tur-retur flyplass. Og naturligvis kampbilletter. 

– Det er stor pågang allerede, forteller daglig leder Therese Strand hos Koment Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

Nå får bodøværinger muligheten til å oppleve Conference League-kampen i Roma. Her fra da Glimt møtte Legia Warzawa i Champions League-kvalifiseringen. Foto: Roar Wiik

To pakker

Her er det muligheten til å velge mellom to forskjellige pakker. 

Enten en standard pakke som inneholder fly, hotell, kampbilletter, transport tur/retur hotell og flyplass, samt transport tur/retur stadion, og reiseledere fra Koment.

Eller VIP-pakken som i tillegg har inkludert bankettmiddag med underholdning, og organisert sosialt samvær med tidligere fotballprofiler.

– Det eneste som gjenstår er grønt lys fra UEFA om der er lov med bortesupportere på Olympia stadion, forteller hun og legger til: 

– Det er mulig å reservere allerede nå, men vi venter på å selge pakkene til dette er på plass.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.