Varme gratulasjoner: Kollega Maria Steinland (t.v) og butikksjef Aina Simone Timonen gratulerer Sondre Nikolaisen med tittelen månedens medarbeider i Coop Nordland.

– Alle burde
ha en Sondre!

Av Coop Nordland
22.09.2017 14:05 - OPPDATERT 22.01.2018 05:38

Han bruker gjerne fridagen på jobb og drømmer om sin egen butikk. Sondre Nikolaisen (23) fant meningen med livet da han fant Coop Nordland.

– Jeg hadde egentlig planlagt å jobbe med barn og ungdom. Det var det jeg hadde som fag på videregående. Men så var det denne ekstrajobben da.

Og ekstrajobben fikk han på Prix Straumen i Sørfold. Butikksjef Aina Simone Timonen skjønte fort at her var det en ung mann som kunne nå langt:

Sier alltid ja

– Sondre er en mann med et uslitelig og konstant smittende godt humør og han vet rett og slett ikke hva ordet nei betyr.

Saken fortsetter under bildet.

Årvåkent blikk: Sondre Nikolaisen er jevnlig innom frukt- og grøntavdelingen for å sjekke at alt er som det skal være.

På Straumen går Sondre også under havnet ”Han som alltid er på jobb”. Han lever og ånder for Prix, de fantastiske kollegene og kundene:

Kundene er sjefen

– Det er kundene som er sjefen. Det handler kun om å skape en god opplevelse for dem, yte maksimal service og sørge for at de forlater butikken med en god følelse 

Derfor var det også en merkedag på Straumen da de kunne flytte inn i den nye butikken 17. november i fjor.

– Plutselig var det plass til å puste og skape et miljø som kundene våre fortjener. Det var rett og slett magisk å få så store og flotte lokaler, sier Sondre.

Saken fortsetter under bildet.

Trofast kunde: Sondre Nikolaisen har nettopp vært ute på lageret og funnet det Cato Sørgård trengte. Han er en trofast kunde og var også mannen som eide tomta der den nye butikken står.

23-åringen  kommer opprinnelig fra Meløy, men valgte Fauske som sted for videregående, også fordi besteforeldrene bor på Kines. Når han ikke er på jobb, trår han gjerne til og har blant annet skiftet bordkledning på huset deres og neste oppgave er å sørge for vinterveden.

Slush-suksess

Og skulle han ha en fridag, dukker han gjerne opp på butikken, da også:

– Det blir fort litt kjedelig å være hjemme. Det er liksom her det skjer.

Som i sommer, da Aina var på ferie på Kjerringøy og det plutselig dukket opp en slush-maskin. Ingen visste helt hvordan den skulle monteres eller hvor den skulle stå. Sondre tok grep 

Saken fortsetter under bildet.

Slush-sjefen: Sondre Nikolaisen sørget egenhendig for at slushmaskinen kom opp, selv om butikksjefen var på ferie.

– Jeg tenkte at dette måtte vi jo få til uten å plage Aina og dessuten hadde det vært kjekt at den var på plass når hun kom tilbake.

Som sagt, så gjort. Noen timer senere var den i full gang og ble en øyeblikkelig suksess. Kun Coop Mega på Engavågen klarte å selge mer slush enn Prix Straumen.

Jakter på kunnskap

Hver dag er en ny utfordring for Sondre og han elsker å lære noe nytt hele tiden.

Butikksjef Aina har sørget for at Sondre får fått gå på kurs i regi av Coop Nordland for å lære mer om butikkdrift. 23-åringen jakter hele tiden på ny kunnskap, slik at han kan gjøre en endra bedre jobb.

Umåtelig stolt

Innsatsen har da også blitt lagt merke til og da Aina nominerte Sondre til månedenes medarbeider i Coop Nordland, var juryen hundre prosent enige. Akkurat det kom som et sjokk på Sondre:

– Plutselig begynte det å plinge på Facebook og folk gratulerte meg. Jeg skjønte ingenting og måtte gå inn og sjekke. Da var det like før tårene begynte å trille. Det var utrolig sterkt og jeg er umåtelig stolt over å bli tildelt en slik heder.

Saken fortsetter under bildet.

Høyt oppe: Så glad blir Sondre Nikolaisen over å bli kåret til månedens medarbeider i Coop Nordland. – En utrolig stor ære og det var like før tårene kom da jeg skjønte hva som hadde skjedd. 

Og fremtiden? Den blir i butikkbransjen:

– Jeg er fortsatt ung, men jeg kan jo ikke legge skjul på at jeg drømmer om min egen butikk. Som bestefar pleier å si; det er når du leder noe at det begynner å bli virkelig gøy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.