Amor Layouni er klar for en ny sesong med Bodø/Glimt. Foto: Per-Inge Johnsen

Amor Layouni har signert ny kontrakt

Skrevet av Redaksjonen
04.10.2017 14:00 - OPPDATERT 22.01.2018 22:07

Blir med Bodø/Glimt opp i eliteserien.

Den hurtige kantspilleren Amor Layouni har signert ny kontrakt med Glimt, melder klubben i en pressemelding.

Layouni kom til Bodø/Glimt fra Elverum sommeren 2017. Etter en overbevisende høstsesong belønnes han nå med ny kontrakt med de helgule fra Bodø. 

Ut 2018

Kontrakten strekker seg ut sesongen 2018 og har en opsjon på to nye år. 

Layouni scoret ett av de fire målene da Bodø/Glimt slo Florø 4-1 i søndagens kamp. En kamp hvor de også sikret seriemesterskapet i OBOS-ligaen. Layouni stortrives i Bodø.

– Det er en koselig by og mange bra karer på laget. I tillegg er det gode trenere rundt laget, sier Layouni til glimt.no etter signeringen. 

Om den ferske kontrakten sier Layouni følgende: 

– Det kjennes bra. Jeg har virkelig kommet i gang igjen denne høsten og jeg har utviklet meg allerede på de månedene jeg har vært her. Det kjennes bra for fremtiden, forsikrer han. 

Mer gul jubel

Svensken har vist gode tendenser de siste kampene og har notert seg for to scoringer for Glimt i årets sesong. Den første kom borte mot Ull/Kisa for en ukes tid siden. Nå venter det nye mål i den gule drakta. 

– Vi skal fortsette som vi har gjort og avslutte sesongen som vi har gjort og jeg vil fortsette den utviklingen jeg har hatt, sier Layouni og skryter igjen av trenerteamet på Aspmyra.

Trenerene har vært positive til meg. Det som er bra med de er at de gir mye feedback og prater mye med meg. Både om fotball og andre ting. Jeg har tatt til meg det de sier og tatt store steg. Jeg vil fortsette å utvikle meg sammen med trenerteamet her. 

Nå gjenstår fire kamper av årets sesong før en velfortjent ferie. Neste år går både Glimt og Layouni et spennende år imøte. 

– Neste år blir spennende og det blir veldig bra. Det blir så klart tøffere, men jeg skal være en maskin neste år. Nå får jeg en helt sesongoppkjøring sammen med laget, og det blir utrolig gøy.

Fornøyd trener 

Aasmund Bjørkan så tidlig nytten i Layounis ekstreme fart og teknikk. Nå gleder han seg over å ha med den tidligere Elverum-spilleren til Eliteserien. 

– Amor har et råmateriale som er utrolig spennende. Etterhvert som han tilpasser seg våre treningsmengder og blir bedre trent kan han få ut det som han har i seg, og det er det vi har sett i de siste kampene. Kroppen hans absorberer nivået og treningene, sier Bjørkan. 

(Pressemelding)

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.