Foto: Legeforeningen/Thomas B. Eckhoff

Anne-Karin gjenvalgt som president: –⁠ Det er en ære

Anne-Karin Rime gjenvalgt som president i Legeforeningen i Bodø.


Anne-Karin Rime er ved akklamasjon gjenvalgt som Legeforeningens president under landsstyremøtet i Bodø onsdag ettermiddag, ifølge ei pressemelding. 

– Tusen takk for fornyet tillit. Det er en ære å få lede denne fantastiske foreningen videre, sier Anne-Karin Rime etter at gjenvalget er et faktum. 

Rime går dermed inn i sin andre periode som president i Legeforeningen.

– Sammen med sentralstyret, tillitsvalgte og resten av medlemmene er jeg svært motivert til å fortsette å kjempe for Legeforeningens interesser og en bedre helsetjeneste. 

Anne-Karin Rime (54) har vært president i Den norske legeforening siden 2021. Hun er spesialist i indremedisin og anestesiologi, har en mastergrad i ledelse fra Universitet i Oslo og har hospitert ved Mayoklinikken i USA. Rime har lang fartstid som overlege og tillitsvalgt ved Sykehuset Østfold Kalnes, er tidligere styremedlem ved sykehuset og tidligere leder for Norsk overlegeforening.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.