Foto: Halvard Hovtun

Antall togavganger øker - slik påvirker det deg

Fra 12. desember øker antallet togavganger på både Dovrebanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen, Rørosbanen og Meråkerbanen.


– Pandemien har ikke gitt oss anledningen til å satse slik vi planla da vi tok over, men nå kommer vi endelig i gang. Det er vi utrolig fornøyd med, sier konstituert administrerende direktør Lena Angela Nesteby.

I desember hvert år er det tid for oppdateringer av togavganger i Norge, og endringene faller normalt på helgen to uker før jul. For SJ Norge betyr det flere avganger på alle togstrekninger til og fra Trondheim, i tillegg til en ekstra avgang mellom Mosjøen-Bodø på Nordlandsbanen og på Saltenpendelen. 

– Dette er stort for oss i SJ Norge, og vi er strålende fornøyde med at vi nå øker antall togavganger. Jeg først og fremst glad på vegne av de reisende. Etter en periode som har vært vanskelig for oss alle er det fint å kunne presentere noen ordentlig gode nyheter. Våre reisende fortjener flere alternativer, sier konstituert administrerende direktør Lena Angela Nesteby. 

Dette er endringene fra 12. desember

Nordlandsbanen (Mosjøen-Bodø)

Avgang 06.38 fra Mosjøen (ny avgang på lørdager)

Avgang 17.46 fra Bodø. (ny avgang på lørdager)

Bodø-Fauske: Avgang 08:16 (mandag-fredag)

Fauske-Bodø: Avgang 09:15 (mandag-fredag)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.