Kristian Fardal Opseth. Foto: Per-Inge Johnsen

Arabisk klubb ville ha Opseth – fikk nei

– Budet var alt for lavt for oss, sier Glimt-sjef Frode Thomassen.

Interessen for Bodø/Glimts toppscorer Kristian Fardal Opseth er stor. Etter å ha pøst inn mål i OBOS-ligaen i fjor har sogningen tidvis også levert godt på øverste nivå, og står med seks seriemål til nå.

Det har også gjort andre klubber interesserte i den høyreiste spissen. I dag skriver VG at en klubb fra De Forente Arabiske Emirater nylig fikk avslått et bud på Opseth.

– Det var altfor lavt og ikke interessant for oss. Interessen for Kristian er konkret, han er en god spiller som scorer mye mål, men akkurat nå ser ikke en overgang ut til å materialisere seg, sier Glimts daglige leder, Frode Thomassen, til VG.

Opseths agent, Daniel Steinfeld, sier følgende om interessen:

– Når det kommer klubber fra det kontinentet, så er det alltid interessant for en spiller. Og for Kristian, som har hatt den veien han har hatt med sykdom og skader, så er det klart han vurderer det sterkt om klubbene skulle bli enige.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.