Maya Vik gir ut låt sammen med bodøartisten Arcane Station. Foto: Emma Sukalic

Arcane Station slipper låt med bassisten til Harald Eia og Bård Tufte Johansen

Skrevet av Pressemelding
09.10.2018 14:08

Gir ut "Hustlebot" sammen med Maya Vik førstkommende fredag.

Førstkommende fredag slipper Norges funkdronning Maya Vik sin nye singel, "Hustlebot" - et samarbeid med bodøartisten Arcane Station!

Maya Vik, tidligere kjent fra prisvinnende band som Furia, Savoy og Montée, og som bassist i husbandet til Bård Tufte Johansen og Harald Eia i TV-showet "Storbynatt "på NRK, har hatt en suksessfull solokarriere de siste årene og er en av fanebærerne for funkmusikk i Norge. Hun har sluppet tre kritikerroste album og har varmet opp for artister som Lenny Kravitz og Dâm Funk.

Den vadsøbosatte bodøværingen Thomas Pettersen, aka Arcane Station, slo gjennom i 2015 med sin debutsingel og har siden vært en gjenganger på NRK P3 og norsk radio med sin elektroniske pop. Han har nådd et internasjonalt publikum gjennom flere millioner streams av sin musikk, og har blitt et etablert navn i norsk musikkliv.

Nå teamer de altså opp, og slipper singelen "Hustlebot" sammen - låta er skrevet av blant andre Vik og Pettersen, og produsert av sistnevnte. Med som låtskriver er også Morgan Phalen, som blant annet har sunget på flere hitlåter for de internasjonale megastjernene i Justice.

– De som kjenner meg vet at funkmusikk står mitt hjerte veldig nært, noe som ikke alltid kommer frem når jeg lager musikk under Arcane Station-navnet, selv om jeg har introdusert enkelte elementer fra funken der også, sier Pettersen.

– Maya hadde hørt en av låtene mine på radio og lurte på om jeg ville jobbe med henne, noe jeg selvsagt ikke kunne si nei til. Det er en ære å bli spurt. Jeg har jo vært fan av henne i mange år. I forbindelse med denne låta benyttet jeg muligheten til å produsere den i ren funk-ånd, men samtidig med en liten fot i mitt vanlige popunivers.

Maya Vik feat. Arcane Station "Hustlebot" slippes fredag 12. oktober.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.