Arif kommer tilbake til Bodø i november. Foto: Presse

ARIF til Sinus!

Skrevet av Pressemelding
19.08.2019 10:00 - OPPDATERT 19.08.2019 13:43

Spiller i Bodø i november.

Mye har skjedd siden Arif laget klassikeren “HighEnd / Asfalt”.

Spellemann, 100 millioner streams, og utsolgt Spektrum. Nå er han endelig klar med oppfølgeren: 27. September slippes “Arif i Waanderland”.  

Slippet følges opp med hans første store headlinerturné, der du kan besøke Waanderland sammen med Arif, skriver folkene bak Parken Live i en pressemelding.

Videre skriver de:

– La oss bare gjøre en ting klinkende klart: Dette blir en sinns-utvidende opplevelse, og et show som rører ved sanser du kanskje ikke tidligere har brukt i konsertsammenheng. Dette er Arif sin verden, og i disse tider er han en av stadig færre artister som velger å blottlegge seg gjennom kunsten sin, og ikke nødvendigvis gjennom sosiale medier og rampelyset. Han er fortellerstemmen i Waanderland, og han er en historieforteller fordi han faktisk har noe på hjertet. 

– Vårt første møte med Arif, var da han vant Urørt-finalen i 2013, men da under navnet Phil T. Rich. Allerede da så vi potensialet, og veien fra urørt til utsolgt Oslo spektrum med Unge Ferrari har jo vært et eventyr. Legger man til suksessen med sideprosjektet M.A.R.S, med nevnte Unge Ferrari og Karpe, så kan man med letthet si at Arif er blant våre aller største stjerner i den urbane sjangeren, sier Gøran Aamodt i Parken Live.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.