Korona-frykten for også konsekvenser for Arktisk Filharmoni. Foto: Presse

Arktisk Filharmoni utsetter konserter

Korona-frykten stopper også symfoniorkesteret.


Basert på de nye rådene fra norske helsemyndigheter knyttet til smitterisiko i forbindelse med COVID-19 – og etter en grundig vurdering fra Arktisk Filharmonis ledelse – har vi valgt å avlyse/utsette alle våre konserter i uke 11 og 12, altså denne uka og neste.

Det skriver Filharmonien i en pressemelding i dag.

Noen av disse konsertene vil bli satt opp på et senere tidspunkt, men det er ennå for tidlig å si noe om tidspunkt for disse og hvilke det gjelder. 

Mer informasjon om eventuell refusjon av allerede kjøpte billetter vil også komme etter hvert som vi får en bedre oversikt over hvilke konserter som blir gjennomført senere og ikke minst hvilke retningslinjer som utarbeides om dette fra sentralt hold.

– I denne sammenhengen er det viktigste for oss å tenke på publikums – og våre ansattes – helse og sikkerhet, og vi velger derfor å avlyse/utsette konsertene vi hadde planlagt å arrangere denne uken og neste for ikke å utsette folk for smitterisiko i en utfordrende og uoversiktlig situasjon for storsamfunnet, sier direktør Tor Lægreid i Arktisk Filharmoni.

Konsertene som er planlagt fra uke 13 vil bli vurdert fortløpende, og vi vil selvsagt informere om disse så fort beslutninger er tatt, i samråd med norske helsemyndigheter. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.