Foto: Sindre Kolberg

Arrangerer Barnefestivalen for andre gang

Skrevet av Pressemelding
21.05.2019 12:18

Konserter, hårstyling og trylling står blant annet på programmet.

Onsdag 22. mai får barna i Asphaugen Barnehage en forsmak på festivalsommeren, når Barnefestivalen arrangeres for andre år på rad.

I fjor ble festivalen arrangert i strålende sol, med blant annet England Brooks på plakaten. I år har barnehagen utvidet programmet og invitert Sentrum Barnehage (Vestbyen og Parkveien) med på festen.

Blant artistene i år finner vi Tobias Aamodt (kjent fra bandet Virkelig) og Salvador Sanchez, som vant Spellemannpris med Darkside of the Force i 2006. I tillegg blir det allsang med Andrej Stepanov (kjent fra Under the Kilt) og musikk fra en av Bodøs mest anerkjente beatmakere Thomax.

I tillegg til det som skjer på scena, blir det aktiviteter, workshops og mat for barna på hele uteområdet. Elever fra barne- og ungdomsarbeiderlinja på Bodø videregående skole bidrar også med lek og moro.

– Vi har lyst til at ungene skal få kjenne litt på festivalfølelsen. Dessuten er det jo gjerne sånn at det man har lyst til, det får man til, sier barnehagelærerne Ada Kramer, Sissel Berg og Kristoffer Nohr Unstad, som utgjør festivalkomitéen. De legger også til at målet for arrangementet er å fremme vennskap og fellesskap, i tråd med Rammeplan for barnehagen.

Program for dagen:

09.45: Konsert med CHRISTA SANDREID
10:30: FULL PULS (med Kristina)
11:00: Konsert med THOMAX
11:30: Konsert med SALVADOR SANCHEZ
12:00: Konsert med TOBIAS AAMODT
12:30: Konsert med ADRIAN DAHL JOHANSEN
13:00: Konsert og allsang med ANDREJ STEPANOV

10—14: KUNSTVEGG med Malen og Tine
10—14: SÅPEBOBLER med Ingri og Lene
10—14: TATOVERING med Sandra og Vegar
10—14: FRUKTSTASJON med Karin og Wioletta
10—14: NEGLELAKK med Sølvi og Heidi
10—14: HÅRSTYLING med Caroline og Louise
10—14: TRYLLETRYM med Trym og Magnus
10—14: DIV. AKTIVITETER med elever fra barne- og ungdomsarbeiderlinja

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.