Astrid S kommer til UKA i mars. Foto: Per-Inge Johnsen

Astrid S kommer til Bodø i mars

Skrevet av Pressemelding
11.11.2019 15:28 - OPPDATERT 11.11.2019 19:02

Skal spille på Samfunnet på Mørkved.

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-EP inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debut album og masse ny musikk.

Bookingansvarlig for UKA i Bodø, Jakob Grønmo, er veldig begeistret for å kunne presentere nyheten.

– Dette er en artist vi har jobbet med en stund nå, så det er deilig å kunne presentere dette for studentene.  Jeg så selv Astrid S spille på Parkenfestivalen i 2018. Det har gått nesten to år og hun har utviklet seg veldig på den tiden. Hun tar med seg band og det kommer til å bli en fantastisk ramme inne på samfunnet. 

– Det jobbes iherdig med å få på plass de siste artistene. Men akkurat nå har vi ingenting bekreftet. Noe jeg kan røpe er at programmet vil bli allsidig og passe for enhver smak.

– Parken Live har vært sterkt involvert i denne prosessen så det er noe vi setter veldig stor pris på. Uten deres ekspertise hadde dette vært en vanskelig booking å få på plass. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.