Det blir ingen gjentakelse av fyrverkeriet fra i fjor. Foto: Rune Nilsen

Avlyser fyrverkeriet i Breivika - flytter konserten innendørs

Skrevet av pressemelding
09.08.2018 17:18 - OPPDATERT 09.08.2018 18:03

Været gjør det umulig å gjenta fjorårets suksess.

Utfordrende nedbørs- og vindforhold gjør at det ikke er mulig å avholde årets fyrverkerikonsert utendørs i Breivika som planlagt. Konserten flyttes til Stormen, og arrangøren lover minst like god stemning. 

– Slik som været er nå er det ikke forsvarlig å verken rigge til eller gjennomføre konsert ute. Derfor tar vi med oss festen inn i konserthuset, sier André Wallann Larsen, direktør i Nordland Musikkfestuke.

Selv om konserten flyttes loves det full fest fra både arrangørstab, orkester og solister. 

– Vi kommer uansett til å dundre på, og lager en skikkelig klassisk nordnorsk folkefest. Nå får vi muligheten til å vise at vi også klarer å skape magisk stemning i konserthuset vårt – slik man gjør i London under Last Night of The Proms, fortsetter Wallann Larsen.

Programmet på konserten vil bestå av noen av de mest kjente og kjære stykkene fra den klassiske musikken, og du får høre slagere som I Dovregubbens hall, Halleluja-koret og Radetzky March. 

– Vi har med oss et stjernelag med oss solister som Eldbjørg Hemsing, Kristian Juslin og Nina Gravrok. I tillegg har vi også Bodø domkor. Jeg kan love at publikum også skal få muligheten til å stemme i med allsang, sier Wallann Larsen.

Tradisjonen i England er at publikum både kler seg ut og har med flagg og andre effekter for å skape liv og stemning i salen. Det er denne elektriske stemningen Musikkfestuka nå skal skape i Stormen konserthus.

– Dette blir en kjempefest, og vi håper virkelig folk hiver seg med på sommernachspiel. Det er fortsatt ledige billetter, avslutter Wallann Larsen.

 

Informasjon om billetter:

I Stormen Konserthus er det plassbilletter. Billettene til Breivika må derfor byttes til en plassbillett. Dette gjøres ved oppmøte i Stormen Konserthus’ billettskranke. Bytte av billetter kan gjøres helt frem til konsertstart, men det er en fordel å bytte så tidlig som mulig for å unngå kø. 

I og med at konserten nå blir i Stormen konserthus er det fri aldersgrense for konserten.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.