Veronica Kåring i B&OI Turn gleder seg stort til forestillingen. Foto: Roar Wiik

B&OI har juleshow i Spektrum – Bodø Nu sender det DIREKTE!

Skrevet av Sindre Kolberg, Roar Wiik
28.11.2019 17:00 - OPPDATERT 28.11.2019 23:47

Sendingen begynner klokken 13:00.

Siden tidlig i høst har danserne til B&OI Turn øvd på årets juleforestilling. Der er mange av klubbens tusen medlemmer er involvert.

Søndag smeller det hele i gang i Spektrum.


JULEFILM

– Årets tema er julefilmer. Som, for eksempel, The Holiday og Hjemme Alene. Derfor har forestillingen fått navnet "Christmas Movie Night". Vi skal ta publikum med på en reise i filmens verden, forklarer en engasjert Veronica Kåring.

– Disse filmene har kanskje ikke så mye turn i seg. Men det er både dansing og koreografi. Dessuten er det mye fin musikk og stemning vi kan hente inspirasjon fra.

– Hvordan kom dere på den idéen?

– Vi ga oppgaven til elevene. Og så kom en av de eldste rytmisk gymnastikk-jentene opp med idéen. Jeg er glad for at de tok oppgaven på strak arm!

GLEDER SEG

Kåring er styreleder i B&OI Turn. Hun gleder seg stort til forestillingen.

[annonse]
– Jeg kan garantere at folk vil komme i julestemning. Dette blir veldig, veldig bra. Showet vårt står alltid for koselig førjulsstemning, slår hun fast.

Hun røper at forestillingen heller ikke bare vil bestå av turning.

– Noen skal lese tekster, noen skal turne og andre skal synge. Det blir et variert program der barna får vist flere sider av talentene sine!

Bodø Nu sender B&OIs juleshow DIREKTE på søndag. Sendingen blir forbeholdt våre abonnenter. TRYKK HER for å bli BN-leser du også!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.