Foto: Per-Inge Johnsen

Både kjærligheten og fotballen smiler til Saltnes. Nå blir han værende i flere år fremover!

Skrevet av Pressemelding fra Bodø/Glimt
29.11.2019 13:47 - OPPDATERT 29.11.2019 14:28

Ulrik Saltnes har signert en ny kontrakt med Bodø/Glimt. Kontrakten strekker seg helt til 2022.

I 2017 signerte Ulrik Saltnes for å være med klubben ut 2020. I dag ble det klart at Saltnes har fornyet kontrakten og blir med klubben ut 2022.

Spilleren fra Brønnøysund kom til Bodø/Glimt i 2011 og fikk sin debut i 4-0-seieren over Sortland i NM i 2011.

Det melder Glimt på egne hjemmesider i dag.

Denne sesongen har han satt inn syv mål for Glimt, og startet i 28 kamper.

– Det føles helt herlig å ha signert med klubben. Prosessen tok litt tid, men når jeg bestemte meg, merket jeg at jeg egentlig visste hva jeg ville hele tiden. Akkurat nå er jeg mest av alt stolt og lykkelig, forteller Saltnes etter signeringen.

Han sier han har flere gode grunner til at han vil bli i Glimt. 

– Jeg har trua på klubben og hvordan det arbeides, og for min egen del føler jeg at jeg utvikler meg og blir bedre. Hadde jeg ikke følt det hadde det ikke vært vits. I tillegg har jeg og Karoline et fantastisk liv her i Bodø, med alt vi trenger, sier han. 

Han gleder seg til neste års sesong, og tror det å spille internasjonale kamper blir veldig gøy. 

– Å spille internasjonale kamper med Glimt blir jo helt latterlig, hver kamp vi får der er jo bare et eventyr! Utenom det gleder jeg meg til å være med på å bidra til videre utvikling. Om vi klarer å oppnå bedre resultater enn i år vet jeg ikke, men målet er å utvikle prestasjonen. 

[annonse]
– Mine personlige mål med fotballen har alltid vært å ha det gøy og å kjenne på utvikling, både som individ og lag. Målet fremover blir da å fortsette med gleden og utviklingen, avslutter Saltnes.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.