Bodø Spektrum, Norsk Luftfartsmuseum og Salten Brann inngår samarbeid. Foto: Arkiv

Badeland og luftfartsmuseet gjør noe helt nytt

Av Bodø Nu
13.09.2017 15:38 - OPPDATERT 17.01.2018 00:21

Inviterer til felles satsing på én billett.

23. og 24. september slår Bodø Spektrum, Salten Brann og Norsk Luftfartsmuseum seg sammen og gjør en historisk satsing.

Du kjøper én billett som gir det inngang til både museet og badeland. I tillegg har brannvesenet åpen dag lørdag, med gratis inngang.

– Vi har lenge snakket om å gjøre noe sammen og har nå planlagt en aktivitetshelg på Stormyra. Vi synes det er gøy å gjøre dette sammen da vi kan dra inn de grunnleggende elementene som ild, luft og vann som blir tema for helgen. Det kommer til å bli en kvalitetshelg for familier, sier Renate Nikolaisen, event- og salgskonsulent ved Norsk Luftfartsmuseum.

Gjennom lek og aktiviteter skal deltagerne få lære om og oppleve de tre elementene.

– Programmet vil bli sluppet etter hvert men vi kan røpe at aktivitetene vil gjøre familien bedre kjent med elementene ild, luft og vann. Hos Norsk Luftfartsmuseum vil det blant annet være rebusløyper og oppgaver tilknyttet luft og i Nordlandsbadet vil du blant annet kunne teste hvordan redningsvester funker i vann og livredning vil være et gjennomgående tema sier Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum. 

Åpningstider og info:

Salten Brann har åpen brannstasjon lørdag 23. september fra klokken 10.00-14.00.

Nordlandsbadet og Norsk Luftfartsmuseum har åpent lørdag 23. og søndag 24. september fra klokken 10:00-18:00.

Den rabatterte billetten kan kjøpes enten hos Nordlandsbadet eller Norsk Luftfartsmuseum, og må brukes i løpet av helgen. Du velger selvfølgelig selv hvem du besøker først.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.