Fra venstre: Linda Skipnes Strand, Aleksander Leines Nordaas, Helen Amundsen Halten og Jørn Eidissen. Foto: Presse

Bædi & Børdi skal representere landsdelen

Skrevet av redaksjonen
12.02.2019 15:08

Bædi & Børdi skal representere Nord-Norge i den nasjonale finalen i Creative Business Cup torsdag.

Bædi & Børdi gikk seirende ut av semifinalen i Creative Business Cup denne uken og skal med det representere Nord-Norge i den nasjonale finalen i Oslo torsdag. Da i konkurranse med kreative bedrifter fra hele landet. 

Creative Business Cup er en internasjonal konkurranse som fokuserer på å styrke gründerskap og forretningsutvikling innenfor kreativ næring i hele verden. Ca 60 land deltar og over 400 investorer er med i programmet. 

Vinneren av den internasjonale konkurransen er en gründer som er kreativt sterk og kan presentere et forretningskonsept med stort markedspotensiale. Den internasjonale finalen avholdes i København i juni. 

Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge og har som mål å gjøre museum og lignende attraksjoner morsommere og mer attraktive for barn. Konseptet består av en app, spill, filmer med mer hvor barna møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi.

Høsten 2018 vant Bædi & Børdi World Summit Awards i kategorien Culture & Tourism. Dette er en prisutdeling i regi av FN og Unesco som premierer digitale løsninger som gjør samfunnet bedre. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.