Foto: baahdyandbirdy.com

Barnas reiseguider er Norges bidrag til World Summit Awards

Har som mål å gjøre Norgesferier mer aktive for barnefamilier.

Bædi & Børdi er nominert til World Summit Awards 2018 og er Norges bidrag i kategorien Culture & Tourism. World Summit Awards ble etablert av FN og Unesco og har deltakere fra 180 land, skriver World Summit Awards i en pressemelding. 

– Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge. De har som mål å gjøre ferie i Norge mer attraktivt for barnefamilier – særlig å gjøre attraksjoner som tradisjonelt har vært mest attraktive for voksne mer tilgjengelig og morsommere for barn. Dette gjøres via et større konsept på plattformer som appellerer til barn: app, spill, filmer med mer, hvor en møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi. 

De WSA-nominerte viser rikdom, mangfold og innovasjon av digitale løsninger i en  global skala og beviser hvordan digital teknologi kan forbedre samfunnet på hvert hjørne av verden. De vil bli vurdert basert på syv grunnleggende kriterier: Innhold, funksjonalitet, design, teknologi, innovasjon, innvirkning og globale /FN-verdier.

Hvert år velges WSA-nominere av WSA National Experts fra mer enn 180 FN-land. WSA National Experts nominerer opptil åtte prosjekter for hvert land - en for hver WSA-kategori.

En nominasjon til WSA er dermed allerede en tildeling i seg selv - nemlig ved kvalifikasjonen til å konkurrere og bli presentert på internasjonalt nivå og være den beste praksis innen kultur og turisme nasjonalt, skriver World Summit Awards.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.