Joakim Eliassen Olsen og Adrian Eliassen Olsen legger ned Bertoni. Foto: Markus André Jensen

Bertoni legges ned

Skrevet av pressemelding
18.07.2019 13:48 - OPPDATERT 18.07.2019 18:02

Bertoni legges ned etter drift siden 2016.

– Vi har besluttet at vi i løpet av sommeren 2019 skal avvikle vår butikk på City Nord, skriver Joakim Eliassen Olsen i en pressemelding. 

TAKKER DE INVOLVERTE

Videre skriver han: 

– Bertoni Bodø har siden oktober 2016 vært arbeidsplassen til flere fantastiske servicemenn- og kvinner, med en innsats, lidenskap og et engasjement som har gjort disse årene til en givende og lærerik reise for alle involverte. Bertoni of Denmark har vært den foretrukne herrebutikk for mang en Bodø-væring, og vi ønsker på vegne av hele Bertoni Bodø-temaet å takke enhver av dere for deres tillit til oss gjennom disse årene. 

– Oppstarten i 2016 ble langt over forventning, hvorav vi satt igjen med positiv bunnlinje i oppstartsåret. 2017 ble akkurat det motsatte; akkurat litt under forventningene. Vi opplevde dessverre et sommerhalvår med manglende vareleveranser og en franchise-kjede i økonomiske utfordringer. Dette bedret seg mot slutten av året og vi tok våre grep for å snu trenden. 2018 ble derfor en oppsving for oss, hvor vi opplevde å være «back on track» iht. våre planer om lønnsom drift innen 2020. 2019 skulle være vårt «break even»-år. 

VANSKELIGE FORETNINGER

– Et godt stykke inn i 2019 har ting forandret seg vesentlig fra 2016, både hva gjelder motivasjon, familiesituasjon og prioriteringer. Året i år har heller ikke blitt helt som vi så for oss rent forretningsmessig. Dermed ønsker vi å frigjøre tid og ressurser (hvilket det går mye av til å drive klesbutikk) til andre prosjekter og prioriteringer. Det er på tide å gi seg mens leken enda er god, både personlig og økonomisk.

– Takk til våre fantastiske kunder, medarbeidere og forretningsforbindelser for noen fine, lærerike og givende år. En spesiell takk til ledelsen på City Nord, som i løpet av hele vår leieperiode på senteret har vært helt eksepsjonelle å samarbeide med. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.