Slik så det ut under fjorårets løp. Arkivfoto: Sindre Kolberg.

Skiløperne avslutter sesongen med å bestige Junkerfjellet

Skrevet av Sindre Kolberg
04.04.2018 08:38 - OPPDATERT 04.04.2018 11:21

Innstranda arrangerer kretsmesterskap i sprint og skiathlon på Bestmorenga denne helgen - med en spektakulær avslutning.

I helgen arrangerer Innstranda ILs langrennsgruppe kretsmesterskap i Nordland i sprint og skiathlon (fellesstart med skibytte), samt avslutning for Coop Nordlandscup og Tour de Nordland.

Sprintrennet går fredag kl 18 på Bestemorenga i fristil. Lørdag er det klassisk sonerenn for 8-12-åringen, og KM i skiathlon for 13 år og eldre i Nordland skikrets.
 
 
På Søndag står det jaktstart på programmet, som er finalen i Tour det Nordland, der løperne fra 13 år og eldre starter med utgangspunkt i resultatene fra fredag og lørdag som jaktstart. Start blir på Bestemorenga og målet er på toppen av Junkerfjellet. 8-12-åringene får intervallstart og går deler av motbakken.
 
Helgen er også avslutning for de lokale rennene i Nordland skikrets, der det blir premiering for løperne fra 13 år og opp til junior i Coop Nordlandscup, som består av åtte renn i løpet av sesongen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.