Børge Lunds menn var knepne favoritter før hjemmekampen mot Nærbø. I stedet røk blåtrøyene på nok et tap. Foto: Per-Inge Johnsen

BHK gikk på trynet mot bunnrival

Skrevet av Sindre Kolberg
05.12.2018 18:45

Klarte ikke å beseire Nærbø på hjemmebane i kveld.

Elendigheten fortsetter for BHK i Eliteserien. I kveld var blåtrøyene knepne favoritter før møtet med bunnrival Nærbø fra Jæren, men en dårlig førsteomgang spolerte alle planer om å ta sesongens andre serieseier.

Det tok lang tid før noen av lagene kom skikkelig i gang i Bodøhallen. Bortelaget Nærbø startet friskest, men ble holdt i sjakk av et godt forsvar de første minuttene. Imidlertid sprakk ting mer opp for BHK etter hvert, og da Andreas Haugseng smalt ballen i mål etter 19 minutter, var det allerede gjestenes 11. mål. På samme tidspunkt hadde hjemmelaget kun syv, fire av dem signert Erland og Djekic.

Og det var nettopp de to som i størst grad styrte showet for BHK offensivt i denne kampen. Totalt hamret duoen inn fjorten av lagets tjueni mål, og kan med det si seg tålig fornøyd med egen innsats.

Til pause var stillingen 17-13 favør Nærbø, og da hjalp det lite at en heroisk sluttspurt holdt på å berge ett poeng for BHK. Tre mål de siste to minuttene, signert Djekic, Rotim og Erland lagde stillingen 29-30 da femten sekunder gjensto, men den siste ballen ville altså ikke i mål.

Dermed blir BHK liggende i bunn av tabellen med fattige to poeng. Nå er det fem opp til kvalikkplassen, som dagens motstander innehar.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.