Billettsalget åpnet - så skjedde dette igjen

Onsdag var det trøbbel for de med sesongkort, nå sliter også folk flest med å kjøpe billetter hos TicketCo i slippet av de ordinære billettene til Glimts play off i Champions League.

Flere som prøver å kjøpe biletter havner i kø, i stedet for å kunne gå rett hen og handle bilettene og betale for dem. Køen går ikke fremover.  

Dette til tross for at Glimts billettansvarlige torsdag kunne melde at billettløsningen var oppe og gikk igjen. 

Glimts daglige leder er oppgitt over at systemet ikke fungerer, uten at de bare kan bytte det ut uten videre. TicketCo leverer nemlig til hele Norsk Toppfotball. 

– Det er åpenbart at det ikke har fungert, og vi kan ikke ha det sånn videre fremover, sa daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, til Bodø Nu like før det ordinære billettsalget startet. 

Foreløpig håper han at TicketCo kan ordne opp i dette, slik at problemene ikke fortsetter.  

– Dette må bli bedre, og dette ligger på TicketCo. 

Kommunikasjonsansvarlig i Ticketco beklaget overfor AN onsdag. 

– Det er bare å beklage. Unike promokoder brukes hver dag hos oss, men vi har aldri vært borti at 3.000 kommer inn i samme sekund. Det gjorde at systemet falt ned denne gang, sa kommunikasjonsansvarlig Tom Rasmussen i Ticketco til nettstedet.

 

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.