Bjarne Mosås og Bodø Bakeri inviterer nok en gang til dugnad for pepperkakebyen. Foto: Bodø Bakeri

Bjarne skal nok en gang lage pepperkakeby i sentrum - nå trenger han din hjelp

Av Redaksjonen
11.10.2017 08:03 - OPPDATERT 05.01.2018 14:11

Inviterer bodøfolket til byggedugnad.

– Går du med en kreativ byggedrøm i magen? Da syns vi du skal hive deg på og kreere et pepperkakehus til pepperkakebyen, skriver Bjarne Mosås i Bodø Bakeri i en pressemelding.

Nå søker nemlig Mosås & co nye byggherer til pepperkakebyen. Og her kan alle bidra; både stor, små, bedrifter, lag, foreninger og private.

Byggesøknaden, eller påmeldingen, sendes til [email protected]

– Vi vet det kanskje er tidlig for mange å tenke på julen allerede nå, men et stort prosjekt som pepperkakebyen trenger litt tid til både planlegging og gjennomføring. Oktober går med til planlegging og påmelding, november til bygging og klargjøring, skriver Mosås i meldingen.

– Det går mange arbeidstimer til denne prosessen fra vår side og ikke minst tar det noen arbeidstimer for de som skal kreere alle disse flotte byggene. Tidligere har både barnehager, skoler, private og ikke minst Bodøs næringsliv stilt opp med utrolig flotte byggverk, legger han til.

Bussen åpner dørene i sentrum 1. desemember og skal være åpen for besøk hele måneden.

– Vi håper på 3-400 bygninger av ulike slag i årets by. Kanskje er det noen der ute som tørr å prøve seg på noen av Bodøs signalbygg? Som de nye høyhusene, rådhuset, kirkene, eller kanskje selveste Stormen?

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.