Bjørn ønsker å gjenta fjorårets suksess: – Stor tro på at det blir et veldig bra opplegg

Bodø Innebandyklubb gjentar denne uken fjorårets suksess med innebandycamp i Bankgata.

 – Dette blir det andre året på rad at vi arrangerer innebandycamp som oppkjøring til sesongen, forteller daglig leder i Bodø Innebandyklubb, Bjørn Huge.

Campen skal gjennomføres i Bankgata Flerbrukshall fra mandag 15. august til onsdag 17. august. Her vil barn og ungdom komme til en sosial arena, hvor de får muligheten til å utforske idretten.

Fornøyd med antall påmeldte

Tidligere i sommer publiserte innebandyklubben påmelding til campen, hvor det var 40 ledige plasser som var lyst ut. Responsen på at campen skulle gjennomføres nok en gang, var stor.

– Vi endte opp med 35 påmeldte etter at fristen gikk ut, noe vi er godt fornøyd med. Vi har skalert litt ned i fra i fjor, hvor vi gikk hardt ut for å dra i gang selve opplegget. Men vi har stor tro på at det blir et veldig bra opplegg i år også. 

De påmeldte kan forvente et grundig opplegg, med både teknikktrening, innføring i regler, samtidig som at det blir en del interne kamper.

– Det er en generell innføring på tre dager hvor barn og ungdom får muligheten til å føle på hva innebandy innebærer. Samtidig får de kjenne på om dette kan være en idrett som faller i smak. 

– Få barn i idrettshallen

Innebandy er medlemsmessig den sjette største idretten i Norge. I Bodø ligger medlemstallene på 150 personer, noe som på landsbasis er helt ordinære tall. Huge forteller at de jobber målrettet mot å bli den største klubben i Nord-Norge.

– Vi jobber konstant med at vi skal være et lavterskel tilbud, og er en av få klubber som har et årsmøtevedtak om at innebandy skal være et gratis tilbud for barn opp til 10 år. Vi er veldig fornøyd med at vi har kommet oss dit.

Klubben opplevde ikke å miste medlemmer i løpet av de to årene med pandemi, og Huge er tydelig på at det å komme i gang igjen etter mye innetid er veldig viktig. 

[annonse]
– Få barn i idrettshallen igjen etter koronaen. Vi har sett tidligere at noe slikt er et fint tilbud for de unge, så dette er en fin måte å skru aktivitetsnivå opp etter at koronaen satte mye av idretten på vent.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.