Å komme seg ut fra denne parkeringsplassen er lettere sagt enn gjort. Foto: Privat

Ble innesperret på parkeringsplassen: – Jeg ble forbanna

Skrevet av Truls Naas
26.01.2021 19:21 - OPPDATERT 27.01.2021 06:11

En Bodø Nu har pratet med ble innesperret i 20 minutter på parkeringsplassen utenfor Mørkvedhallen tirsdag ettermiddag.

– Altså, det er en parkeringsplass med plass til et par hundre biler. Nå stod det kanskje 30 biler på plassen, men likevel klarte man å sperre inne flere biler. Det er håpløst. 

Det forteller en sint bilist Bodø Nu har vært i kontakt med. Vedkommende ønsker ikke å stå fram med navn. 

 

INNESPERRET

Han kom ut etter trening, og så at bilen var innesperret. Da er det lettere gjort enn sagt å komme i kontakt med bileierne. 

– For det første; det er fem - seks haller her. Da må du i verste fall innom alle sammen for å finne den rette eieren.

 

– For det andre; det er ikke så enkelt å søke opp registreringsnummeret på bilen. Jeg gjorde det nå, og bilen var registrert på en tidligere eier. 

– Jeg var forbanna, sier han til Bodø Nu, og antar at det er flere som kommer ut til en stor overraskelse etter trening på Mørkved.

[annonse]
 

– SER UT SOM EN IDIOT

I de fleste hallen er det mulig å komme seg inn uten nøkkel. I turnhallen kommer man seg ifølge tipseren ikke inn i, da døren er stengt. 

– Da blir det håpløst å skulle stå utenfor og banke på døra. Man blir stående igjen som en idiot, sier bilisten.

Han ble stående ute i vel 20 minutter før den rette bileieren ble sporet opp. Han mener det ikke er første gang dette skjer. 

– Det skjer hver eneste uke. Jeg skjønner ikke at folk klarer å sperre hverandre inne, når det er en så stor parkeringsplass. Tenk deg om man har dårlig tid i tillegg. Det er helt på trynet.

 

– UTROLIG

Daglig leder Andre Hunstad forteller at det er Bodø kommune som eier og drifter parkeringsplassen, men at han ikke er overrasket over at det er mange biler på plassen.

– Jeg har ikke vært der i dag, men kan tenke meg til at det er mange biler der, nå som idretten åpnet for barn igjen, sier han til Bodø Nu.

Han sier at det ikke er oppmerkede plasser på vinteren.

– På vinteren vil ikke oppmerking på asfalt hjelpe, da den ikke synes, sier han.

Hunstad er enig med den sinte bileieren:

– Plassen er stor, og har stor kapasitet. Så egentlig veldig utrolig at man klarer å parkere tre i rekke. Det er blitt slik i dag at folk må parkere så nært som mulig der de skal. På vinteren vil det i tillegg være vanskelig å se merking i asfalten, sier han.

 

Les mer om:

bodø parkering mørkved