Foto: Preben Hunstad

Ble møtt med en flom av støttemeldinger etter blottlegging i tv-program


 I den andre sesongen av «Hodet i klemme» har flere av bryterne stått frem og snakket om sine historie og noen av utfordingene de har. Blant dem snakket bodøbryteren Morten Thoresen om ensomhet og lite kontakt med faren sin. 

Det var NRK som omtalte saken først.

I kjølevannet av sesongen har innboksen flommet over av støtteerklæringer fra folk i hele landet.

– Responsen har vært helt syk. Før ble bryting sett på som en bakgårdsidrett med tøffe karer som var farlige og skumle, sier Morten Thoresen til NRK.

Videre poengterer han at han ikke hadde forventet den responsen, men at han mistenker at han vet hvorfor han tror folk likte det.

– Det kom som et sjokk, og folk får sansen for vi gir fra hjertet og ikke har noe filter, sier han til avisen. 

Thoresen er imidlertid ikke den eneste som har lagt ut om livet sitt.

Felix Baldauf åpnet seg opp om det å vokse opp med ei alkoholisert mor og en far som ikke var til stede. Han mistet også søskenbarnet sitt til selvmord. 

– Jeg har fått enormt med meldinger fra folk. På grunn av historien min var det første gang at en person reiste og trente, eller gjorde noe etter en traumatisk hendelse og sorg, forteller Balduf til kanalen.  

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.