Foto: Per-Inge Johnsen

Bodø/Glimt vil ha flere bortebilletter - men det ser dårlig ut

Billettene til bortekampen i London mellom Bodø/Glimt og Arsenal fløy bort på kort tid.


Bodø/Glimt fikk 3000 billetter til bortekampen, som solgtes ut på kort tid.

I etterkant av billettsalget har det vært stor frustrasjon blant flere Glimt-supportere på sosiale medier, som sitter igjen uten billett til bortesvingen på Emirates Stadion. 

Fotballklubben varslet kort tid etter at de har vært i dialog med Arsenal og sendt en forespørsel om å få flere billetter. 

På deres egen Facebook-side har en supporter etterspurt statusoppdatering, hvor klubben selv svarer:

– Status er at vi venter på svar fra Arsenal. Når de svarer oss og hva de svarer oss, det vet vi ikke. Det er mulig de venter til neste uke med å gi oss et svar, når de vet hvor mange billetter de har solgt selv på stadion. Igjen; vi vet ikke. Dere kan stole på at vi gir beskjed så fort vi vet! 

Ifølge billettkontoret til Arsenal kan det imidlertid virke som at alle billetter, med unntak av ticket exchange til medlemmer av klubber, er utsolgt. 

– Noter at vi er utsolgt på alle områder for all innenlands og hjemme- og bortekamper. Alle sportsarrangementer er nå solgt ut og kun ticket exchange er tilgjengelig for medlemmer. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt