Lars Ranger (lengst til høyre) skal være ønsket av Bodø/Glimt. En utlånsavtale med Ull/Kisa skaper imidlertid problemer. Foto: Skjermdump

Bodø/Glimt i trekant-drama om forsvarsspiller

Skrevet av Sindre Kolberg
30.07.2019 11:12 - OPPDATERT 30.07.2019 11:45

Utlånsavtale skaper hodebry.

Mandag ble Bodø/Glimts interesse for Lillestrøms forsvarsspiller Lars Ranger kjent. 20-åringen spiller på Norges U20-landslag, og er sett på som et stort talent.

Glimt ønsker å kjøpe spilleren, mens Ranger selv angivelig ønsker seg til Bodø. Problemet er bare at han for tiden er på utlån til en annen klubb, nemlig Ull/Kisa i 1. divisjon.

Ranger ble lånt ut til Jessheim-klubben 7. mars i år. Utlånet skulle vare ut 2019-sesongen, dog med opsjon på at LSK kunne hente han tilbake i sommer. Dette måtte imidlertid gjøres før 20. juli, og så skjedde aldri.

Når så ikke skjedde, mener Ull/Kisa at de har rett til å beholde Ranger ut sesongen. Dermed blir det problematisk når Bodø/Glimt nå ønsker å kjøpe 20-åringen.

Eurosport skriver i dag at Glimt, i tillegg til å lage en avtale med Lillestrøm, også må bli enige med Ull/Kisa for å få kjøpt Ranger. Dermed står klubben midt i et trekantdrama.

Lars Ranger har spilt elleve kamper i 1. divisjon denne sesongen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.