Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Bodø/Glimt snuser på ny spiss

Bodø/Glimt er nå på spissjakt etter at sommerens signering, Lars-Jørgen Salvesen, har fått grønt lys til å forlate klubben.


Tidligere i desember kom nyheten om at Bodø/Glimt hadde akseptert et bud på Lars-Jørgen Salvesen. Spissen kom til Bodø i sommer og skulle erstatte Victor Boniface, som hadde bøttet inn med mål i den gule drakta gjennom sesongen. Under et halvt år senere er det altså en mulighet for at han er på tur ut døra igjen. 

Ifølge Nettavisen kan det nå se ut som at Bodø/Glimt har funnet en mulig erstatter for Salvesen.

Faris Pemi Moumbagna fra Kristiansund skal i følge avisen være et av de heteste navnene på blokka for Bodø/Glimt. Etter det avisen får opplyst skal Glimt ha signalisert interesse for 22-åringen. Den unge spissen kunne notere seg fem mål på 14 kamper for Kristiansund, etter å ha kommet tilbake fra utlån i Sønderjyske i sommer.

– De kampene før han fikk en liten kjenning var han god. Han presterte godt for oss etter han kom tilbake fra lån, sier sportslig leder Eirik Hoseth i KBK til avisen, som videre ikke ønsker å kommentere noe om interessen rundt spissen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt