Casper Øyvann (til venstre) og Lasse Haldorsen (i midten) er begge med når Norge spiller landskamper i futsal denne uka. Også William Arne Hanssen er tatt ut. Arkivfoto: Preben Hunstad

Bodø-gutter spiller landskamper i futsal denne uka

Skrevet av Sindre Kolberg
03.12.2018 22:30 - OPPDATERT 04.12.2018 12:56

Casper Øyvann, William Arne Hanssen og Lasse Haldorsen er tatt ut i Norge-troppen.

Fra før er det kjent at Lasse Haldorsen, i tillegg til klubbkameratene i Hulløy Kenneth Rakvaag og Ayoub Blomberg, er tatt ut i Norges tropp til Nordic Futsal Cup denne uka.

Nå har Haldorsen fått selskap i troppen av Bodø- og Hulløy-guttene Casper Øyvann og William Arne Hanssen.

Duoen representerer Glimt på fotballbanen og spiller til daglig klubbfutsal i Hulløy. Haldorsen, på sin side, har vært en del av Junkerens imponerende sesong i 3. divisjon.

Siden futsal-serien startet opp i november, har Haldorsen spilt samtlige fire kamper for Hulløy. Øyvann og Hanssen står med to og tre hver, og har notert seg for henholdsvis en og to scoringer.

Da førstnevnte ble tatt ut var han tidenes første bodøværing på a-landslaget i futsal. Nå får han altså ytterligere selskap.

Norge spiller følgende kamper i turneringen:

Norge - Grønland onsdag 05.12 klokken 17:00
Norge - Danmark torsdag 6.12 klokken 19:00
Norge - Finland fredag 7.12 klokken 17:00
Norge - Sverige lørdag 8.12 klokken 12:00

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.