Avisenes rolle er av stor betydning for oss, sier direktør Rasmus Adrian i Stormen konserthus. Her sammen med salgssjef i Bodø Nu, Christine Ilstad. Foto: Marion Klette

Bodø Nu går inn som mediepartner i musikkfestival for barn

Lokalavisas salgssjef Christine Ilstad ser frem til å bidra til et løft for de yngste i byen.

Bodø får egen musikkfestival for barn, og lokalavisa går inn som mediepartner i musikkfestivalen BIG BANG i samarbeid med Stormen Konserthus.

Viktig satsing

– BIG BANG er et europeisk nettverk av arrangører som skaper lokale festivalopplevelser med eventyrlig musikk og lydkunst for de yngste, sier direktør Rasmus Adrian i Stormen konserthus.

Den 27. november starter det hele opp med en dagsfestival, og Adrian forteller at dette er en del av satsningen mot Bodø som Europeisk Kulturhovedstad i 2024. 

– I år starter vi med en mindre utgave på én dag, men allerede fra neste år vil det være en full tredagers festival for barna i Bodø. Stormen-lokalene forvandles til en musikalsk labyrint av opplevelser.

– Prosjektet er et resultat av Stormens målsetning om tilby kulturelt mangfold og ikke minst verdien i samarbeid europeiske prosjekter, sier kommunikasjonssjef Tina Andersen i Stormen Konserthus.

Viktig å løfte frem denne målgruppen

– Bodø Nu går inn som mediepartner til denne festivalen av flere grunner, sier salgssjef Christine Ilstad i Bodø Nu.

– Som lokalavis er det viktig for oss å støtte aktiviteter i byen vår, særlig når det gjelder barn og unge. Det er en målgruppe vi gjerne løfter frem i samarbeid med Stormen Konserthus, forteller Ilstad.

Vi spør direktør Rasmus Adrian hva det betyr for Stormen Konserthus å ha et godt samarbeid med lokalavisen?

– Det er generelt svært viktig å ha et tett forhold til aviser i et lokalsamfunn, sier Rasmus Adrian.

– Det er av stor betydning i forhold til å nå ut til vårt publikum. Selvfølgelig er det veldig bra med forhåndsomtale av arrangementer, men jeg synes kanskje det viktigste avisene gjør, er å omtale arrangementer i ettertid.  Jeg mener den biten er vel så viktig.

– Kulturopplevelser trenger et etterliv, en tid for tanker og refleksjon. Her er avisenes rolle av stor betydning, og i dette tilfellet lokalavisen Bodø Nu, avslutter Adrian.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.